Автоматичен повод за кучета Ferplast AMIGO - 5 метра,въже, дo 15кг - различни цветове

Автоматичен повод за кучета Ferplast AMIGO - 5 метра,въже, дo 15кг - различни цветове
В наличност

Избери вариант:

Цена: 38.53 лв.


Артикул код: 108578

За поръчки: (0879) 801 808

Amigo е новата прибираща се каишка за кучета от Ferplast, която винаги е на мода! С обикновен жест всъщност можете да замените корицата, за да имате външен вид, който винаги е безупречен и модерен.

Различна каишка за всеки повод, за разходка в града или извън градски разходки, при специални случаи, когато искате да бъдете забелязани: Amigo ще може да задоволи всяка ваша нужда!

Проектиран изцяло в Италия, каишката Amigo е лесна за използване, надеждна и прецизна, оборудвана е с един контролен бутон с три различни функции: свободно плъзгане, временно заключване, постоянно заключване до желаната дължина.

Вътрешният механизъм е проектиран така, че да е здрав и да гарантира дълъг живот. Ергономичната дръжка с мек бутон за докосване (изключен в модела Mini) ви позволява лесно да задържите контрола на вашия приятел, като гарантира сигурно и в същото време удобно захващане за ръката ви.

Всички проводници на Amigo са изградени с голямо внимание, като се използват качествени материали, за да се гарантира безопасността.

  • Цветове: изберете от падащото меню

Марка: Ferplast

прегледи 60

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти