Автоматичен повод за куче Flexi Flamingo Special Edition - въже 5м за кучата до 20кг

Автоматичен повод за куче Flexi Flamingo Special Edition - въже 5м за кучата до 20кг
В наличност

Избери вариант:

Цена: 27.00 лв.


Артикул код: 97299

За поръчки: (0879) 801 808

Автоматичните поводи с въже Flexi Flamingo Special Edition ще ви допаднат не само с чудесния си иновативен дизайн, но и със своята функционалност. Това е специална лимитирана серия на промоционални цени.

Автоматични поводи с въже Flexi Flamingo Special Edition са с 2 години гаранция. Както се вижда, правят впечатление със своя оригинален вид, но заедно с това осигуряват гарантирана защита. Много лесни са за употреба и са доста издръжливи.

Предлагат се в червен, синьо и черно в два размера – S и M. По-малкият е подходящ за дребни кучета до 12 кг като пекинез, йоркширски териер, болонка и други, а по-големият – за кучета от средни породи, които стигат до 20 кг като бийгъл, фокс териер, шнауцер и пудел.

Flexi означава:

сигурна връзка; повече свобода; лесна употреба; сигурна защита – патентована спирачна система осигурява контрол на дължината на повода при всяка ситуация; безпроблемно и бързо прибиране на въжето благодарение на надеждна система, което предотвратява отпускане и влачене на повода; оригинален модерен дизайн; прецизност във всеки детайл; издръжлив качествен продукт, произведен в Германия и препоръчван от експерти.

Марка: Flexi

прегледи 41

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти

0.00 лв.