Аквариум комплект Вижън 260л / Aquarium Juwel Vision 260L

Аквариум комплект Вижън 260л / Aquarium Juwel Vision 260L
В наличност

Цена: 1265.00 лв.

Аквариум комплект Вижън 260л / Aquarium Juwel Vision - пълно оборудване с панорамно заоблено предно стъкло.
Размери: 121 x 46 x 64 cm.
ОСВЕТЛЕНИЕ: Multilux High-Lite модул 120 cm, 2 x 54 W
Капакът на аквариума VISION е снабден с осветителна система МултиЛукс - това е най-удобната осветителна система за аквариуми. Лесно отстраняващите се капаци и осветителният елемент, който може да бъде местен назад и напред по вградена рамка, позволяват на потребителя да използва аквариумното осветление в пълния му капацитет докато чисти и поддържа аквариума! Високонадеждните водоизолирани осветителни тела, допълнени с енергоспестяващо електронно оборудване, осигуряват достатъчно светлина за аквариумните обитатели и растителност.
МултиЛукс 120 се състои от 2 лампи от 54 вата всяка. Специалните рефлектори зад лампите удвояват и насочват подаваната светлина!
НАГРЕВАТЕЛ: Heater 200 Watt
Нагревателната система, която е включена в аквариума VISION - автоматичен нагревател JUWEL 200 W, е достатъчен за отопляване на аквариум с обем до 400 литра, ако стайната температура не е под 18 градуса C. Ако аквариумът е в много студено помещение, е добре да се добави втори нагревател. Нагревателят е снабден с автоматичен термостат, регулиращ температурата.
ФИЛТЪР:
Филтърът, който ще получите заедно с аквариума е 4 литровият филтър Bio Power! Това е най-големият вътрешен биологичен филтър в този клас. Напълно е оборудван с филтриращи материали, включена е помпа с капацитет 1000 литра на час, две гъби ПолиПад - които събират механичните замърсители, гъба с активен въглен за химическо почистване на водата, зелена гъба против алджи, филтърна вата за събиране на отпадни частици, груби и фини филтриращи материали, които подслоняват полезните аквариумни бактерии, почистващи водата от биологични замърсявания.
Цвят на аквариума:черен,бук,марон.
=ШКАФ ЗА АКВАРИУМИ Vision =
Гаранция 12 месеца.

Производител: Juwel

прегледи 87

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти

Рекламирай в INSERT.BG