Аквариум NAUTILUS, 80 л. - 3 в 1 от Sicce, Италия

Аквариум NAUTILUS, 80 л. - 3 в 1 от Sicce, Италия
В наличност

Цена: 269.50 лв.

 ГАРАНЦИЯ 2 години

 NAUTILUS представя НОВА концепция за аквариум защитена с патент. Това което отличава NAUTILUS от останалите аквариуми на пазара е наличието на различни варианти за монтиране на капака:

• повдигнат над аквариума на две прозрачни крачета (включени в комплекта);
• окачен на тавана с монтажен кабел;

• по класическия начин, капака е поставен върху аквариума;

 Тези характеристики позволяват лесна поддръжка, дори когато капака е поставен по класическия начин. Фактически капакът може да бъде напълно отворен, като се поддържа от 2 функционални и сигурни държача.

 NAUTILUS е с обем 80 л. и е изработен от стъкло с дебелина 6мм. Комплекта съдържа: 2 бр. лампи Т8 – 15 В, 1бр. Филтър Shark 400, 1бр. сера CD, 1бр. sera Aquatan 50ml., 1бр. sera Nitrivec 50ml., 2 бр. мостри на храни sera, 2 бр. справочници на sera

Размерите на комплекта са: Дължина – 66 см.; Ширина – 37 см.; Височина – 48 см. затворен и 56 см. с повдигнат на крачета капак. Дължина на електрическия кабел – 2 м.

Конструкцията на NAUTILUS дава възможност за увеличаване на осветлението, чрез монтиране на две допълнителни лампи без да има нужда да модифицирате електрическата система!

Компонентите на NAUTILUS се предлагат и по отделно. Фактически капака, стъкления аквариум и аксесоарите са напълно отделни. Благодарение на гъвкавите възможности за поставяне на капака NAUTILUS може да се използва и за терариум, и акватерариум за костенурки.

Доставя се в опаковка от бял картон.

Произведен в Италияа

Производител: Miazoo

5.0, 1 гласа

прегледи 234

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти