Балонна молинезия

Този продукт не може да бъде закупен!

Балонна молинезия

Артикул код: 38253

Балонната молинезия е хибриден вид на Poecilia latipinna. Този вид риби имат заоблен голям корем, който е извит назад, както и голямо разнообразие от цветове. Тя е миролюбива риба, с предпочитание към по- твърда вода. Балонните молинезии могат да живеят в сладководни и соленоводни аквариуми (с постепенна аклиматизация). За предпочитане е сладководната среда, защото в общ аквариум повечето от другите видове обитатели няма да имат поносимост към по- солена вода.

Мъжката балонна молинезия се отличава по високата гръбна перка и по аналната перка. При женската не се наблюдава висока гръбна перка и аналната перка е заоблена. Балонните молинезии са живораждащи риби. Добре е да се знае, че ако женската е бременна, трябва да се отдели в самостоятелен аквариум.

Хубаво е да се осигури достатъчно пространство, за да може рибата да се чувства добре и да се насладите на красотата й. Балонната молинезия е всеядна риба. Задължителна храна в менюто й е растителната храна на люспи , но също така трябва да се храни и с жив тубифекс или замразен хирономус и артемия.

прегледи 5

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти