Балсам за куче - концентрат, 300 мл. от Karlie, Германия

Балсам за куче - концентрат, 300 мл. от Karlie, Германия
В наличност

Цена: 13.37 лв.


Артикул код: 50622

За поръчки: (0879) 801 808

Балсам с масло от Макадамия от серията Perfect Care & Wellness.

Допълнителна грижа за дълбоко подхранване и лесно разресване на козината.

Натуралното масло от Макадамия интензивно подхранва и омекотява косъма, козината става лъскава и видимо по-здрава.

Благоприятен ефект без да се вреди на животните (продуктите с масло от норка вече са спрени от продажба в много страни).

 

Интензивна възстановяваща грижа за подхранване и лесно разресване на козината Мощен овлажняващ ефект рН е леко кисело, каквото е и на козината на кучетата Подходящ за дългокосмести и късокосмести кучета

 Повече за маслото от Макадамия:

Маслото от макадамия е нелетливо масло, добито от ядката на дървото макадамия (Macadamia integrifolia), растящо в Австралия.

Овлажнява

Маслото от макадамия се усвоява много добре и бързо от кожата, без да оставя неприятен мазен филм. То се абсорбира бързо, за разлика от други масла, които попиват по-бавно, а също така е подходящо за всички типове кожа. Може да се използва и на деликатни области от тялото.

За кожата

Маслото от макадамия съдържа 60% олеинова киселина, която спомага регенерацията на кожата и я овлажнява, както и 19% палмитолеинова киселина (Омега 7)

Оздравителен ефект

Смята се, че маслото от макадамия има противовъзпалително действие и може да помогне на кожата да оздравее по-бързо след слънчево изгаряне или различни раздразнения. Намалява негативния ефект на свободните радикали, защото има роля на антиоксидант. Подходящо е за чувствителна кожа и не запушва порите (за разлика от други естествени масла). 

Натурално

Подходящо за чувствителна или склонна към алергии кожа, защото вътре няма добавени химикали и субстанции, които могат да са причина за нежелани реакции.

Обобщена информация:

- Леко масло

- Стабилно масло с дълъг живот (24 месеца в неразпечатана опаковка, практически не гранясва)

- На кожата не се усеща мазно и тежко, размазва се лесно и попива бързо

- Чудесен избор за всеки тип кожа

- Намалява кожните раздразнения, сърбеж и зачервявания, успокоява кожата

Производител: Karlie

прегледи 125

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти