Биокан DHP лиоф. инж. разтвор за ветеринарномедицинска употреба

Този продукт не може да бъде закупен!

Биокан DHP лиоф. инж. разтвор за ветеринарномедицинска употреба

Състав

Лиофилизат, съдържащ отслабени вируси на вируса ганата (CDV) (min. 103 ТКИД50), вируса на инфекциозния хепатит (CAV-1), вируса на инфекциозния ларинготрахеит (CAV-2) (min.4 x 103 ТКИД50) и на парвовирозата по кучетата тип (CPV-2) (min.4 x 104.5 ТКИД50).

Показания

Профилактична имунизация на кучета от всяка възраст срещу гана, инфекциозен хепатит, инфекциозен ларинготрахеит и парвовироза.

Противопоказания

Да не се ваксинират животни с повишена температура! Забранява се ваксинацията на бременни животни!

Подготовка за употреба

Преди приложение ваксината се разрежда с разредител за ваксини от серията БИОКАН или с предназначените за това течни ваксини от серията БИОКАН (например Биокан L). Разредената ваксина трябва да бъде приложена веднага.

Приложение

Подкожно или мускулно.

Дозировка    

1 мл независимо от възрастта, теглото и породата.

Странични действия

В изключителни случаи може да се наблюдава анафилактична реакция.

Имунитет

Ваксината може да се използва при кученца над 6-седмична възраст. Препоръчителната имунизационна програма с ваксини БИОКАН - е отразена в приложението!

Опаковка

1 доза във флакон лиофилизат с добавен флакон разредител.

Съхранение

На тъмно и сухо място при температура  2 - 8°С.

Срок на годност

2 години.

Забележка

Прилагайте ваксината само на клинично здрави, дехелминтизирани и добре хранени животни! Не се препоръчва животните да бъдат тренирани или натоварвани 2 - 3 седмици след ваксинацията, както и да се транспортират до 7-ия ден след ваксинацията.

прегледи 1062

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти