Гребен Karlie Classic, Гаранция 5 години

Този продукт не може да бъде закупен!

Гребен Karlie Classic, Гаранция 5 години

Артикул код: 11103

Гребен Karlie Classic с въртящи се зъби

 Гаранция 5 г.

Важно: Гаранцията важи само при наличие на касов бон. Моля пазете касовия бон!

Предлагат се:

1. дължина 21 см. със ситни зъби - подходящ за късокосмести кучета

2. дължина 21 см. с едри зъби – подходящ за дългокосмести кучета Производител Karlie GmbH Германия

Въртящите се около оста си зъби спомагат за нежно отстраняване на падналите косми без да се късат и нараняват здравите.
Classic е серия на Karlie, включваща инструменти за грижа за козината, направени от материали с отлично качество с цел да отговорят на най-високите стандарти за удобство.

 Дръжките са направени от меки пластмаси, за да разсеят топлината на ръката по напълно естествен начин. Материалът е приятен на допир и не се хлъзга. Ергономичният дизайн и форма осигуряват продължителна работа без умора на ръката.

 Иглите на четката са произведени от полирана стомана, което защитава кожата и косъма. Това осигурява цялостно и здраво израстване на косъма и гарантира добри резултати. Иглите на тази елегантна четка са направени от висококачествена неръждаема стомана със антистатичен ефект.

 Серията Classic със своя атрактивен цвят предлага оптични, ергономични предимства на взискателния собственик, който иска да отглежда своя домашен любимец с удоволствие. Почистването, сресването и поддръжката изразяват връзката между човека и домашния му любимец. Серията Classic ще подобри състоянието на кожата и косъма, както и техните безбройни функции: предпазване от студ, влага и прегряване, защита от нараняване и осигуряване на чувствителност при допир.

Производител: Karlie

прегледи 142

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти