Гривна за предпазване от комари, Z.ZERO CLOCK

Гривна за предпазване от комари, Z.ZERO CLOCK
В наличност

Цена: 32.34 лв.


Артикул код: 96306

За поръчки: (0879) 801 808

БРУЕР Z.ZERO CLOCK ГРИВНА ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ КОМАРИ

Това ново и ефективно устройство отблъсква женските комари, отговорни за ухапванията, посредством емитирането на непрекъснат звук с висока честота. Звукът се генерира с различна честота, за да бъде ефективен за различни видове комари. В допълнение, има 4 нива на силата на звука за различни зони на покритие. Например, най-голямо ниво се препоръчва за употреба на открито.
Продуктът е безопасен за хората и животните. Не съдържа никакви химикали и не отделя миризми. Ефективен е за посещения на спортни занимания, туризъм и разходки на открити места, пикници и къмпинг. Може да бъде прикрепен към китката, глезена, или джоба на ризата като осигурява пълна защита на цялото тяло.

Начин на ползване - дръпнете навън езичето предпазващо батерията, след това натиснете бутона за най-малко 3 секунди, за да се включи устройството. Натиснете бутона отново, за да регулирате сила на звука /достъпни са 4 нива/. Червената светлина мига между 1 и 4 пъти, за да посочи избраното ниво на звука. Когато устройството функционира, червена светлина мига на всеки 10 секунди. За да изключите, натиснете и задръжте бутона за 4 секунди. След 8 часа устройството се изключва само автоматично. Литиевата батерия има живот около 500 работни часа. Диапазон на работа е около 1,5 метра.

Предупреждение - не пречете на излъчвателя /например, като го поставите в джоба/. Не го поставяйте върху влажна повърхност. Да не се отваря. Съдържа малки части.
Да се пази от достъп на деца под 3-годишна възраст. След изтичане на ефективния живот на батерията я предайте на обозначените за целта места за безопасна преработка.

ПРОИЗВОДИТЕЛ:
С.С.-.А.А., Италия.

Марка: Bruer

прегледи 114

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти