Джобна четка Be Forever Furless - Премахва козина от домашни любимци, килими, дрехи, мебели

Джобна четка Be Forever Furless  - Премахва козина от домашни любимци, килими, дрехи, мебели
В наличност

Цена: 27.00 лв.


Артикул код: 96909

За поръчки: (0879) 801 808

Когато става дума за продукти за почистване на козина, не всеки продукт е достатъчно добър. С течение на времето повечето от тях започват да миришат или е нужнно постоянно да се подменя.

С Be Forever Furless® Мини имате напълноно нов начин на действие. Малката пластмасова четка премахва козината от домашни любимци веднага.

Компактна и удобна с джобния си размер може да я носите с вас и така винаги да ви е под ръка!

Лесна е за употреба и за почистване. Be Forever Furless® Мини е перфектна за всеки собственик на домапен любимец!

Можете да почистите дори топчетата влакна от памук, полар, коприна, кашмир и вълна от дрехите ви. Вижте повече във видеото!

Премахва козина от домашни любимци лесно и ефективно. За употреба върху килими, легла, мека мебел, дрехи, чанти, куфари и други меки повърхност. Дори може да премахне отпечатъци от лапи от всяка повърхност! Може да бъде използвана във всяка посока.

Почиствайте лесно! Измивате с вода или махате козината от четката ръчно. 100% за многократна употреба за години. Ергономичната и удобна дръжка позволява лесен достъп до трудни за достигане места

Това е история за любов и омраза. Защото както обичаме нашите домашни любимци, така ние мразим космите, който те оставят навсякъде след себе си. Това е достатъчно да ви накара да си откъснете дори и вашата коса. Но не се страхувайте за това, сега имате новата джобна четка Be Forever Furless® Мини първата по рода си четка, която за кратко време отстранява косми от домашни любимци и остава само любовта. Така завинаги ще оставите чувството за безсилие пред космите зад гърба си.

За блестящ резултат намокрете леко четката и търкайте енергично в посока назад и напред. За почистване на вашата четка използвайте сапун и след това изплакнете обилно.

5.0, 1 гласа

прегледи 27

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти