Доксивит 100 премикс концентрат

Този продукт не може да бъде закупен!

Доксивит 100 премикс концентрат

Артикул код: 87

Doxyvit 100 Premix Concentrate

Състав:

Doxycycline hydrochloride 100 g (as hemiethanolate hemihydrate), Ascorbic acid 20.0 g,
Excipient ……….q.s.f............1000.0 g.

Описание:

Doxyvit 100 Premix Concentrate е широкоспектърен антибиотик за употреба при прасета. Doxycycline е ново поколение тетрациклин с възможно най-широка антибактериална активност и отлична резорбция и проникване в тъканите в сравнение с по-старите тетрациклини. Аскорбиновата киселина увеличава защитните сили на организма срещу бактериални и вирусни заболявания, притежава противовъзпалително действие и изразен синергизъм, при което повишава значително антибактериалната ефикасност на Doxycycline.

Показания:

Свине: Ензоотична пневмония (компл. причинители);  Плевропневмония;  Атрофичен ринит;  Салмонелози;  Епиритрозоонози;  Колибактериоза;  Дизентерия по свинете

Приложение и дозиране:

За приложение във фуража.

Профилактично: Размесете 1 кг. Doxyvit на тон, за да осигурите 100 гр. Doxycycline на тон фураж. Лечебния фураж да се дава 5-7 дни и третирането да се повтори след 3-4 седмици при необходимост. Лечебно: Размесете продукта в ниво 2 кг. на тон, за да получите 200 гр Doxycycline на тон фураж (200 ppm). Да се дава като единствена дажба в продължение от 5 до 10 дни, в зависимост от резултата. Doxyvit premix може да се комбинира с инжективно прилагане на Vetrimoxin LA и Gallimycin 200 при остри (тежки) форми на Плевропневмония.

Карентен срок:

Месо за консумация: 7 дни.

Предпазни мерки:

За осигуряване на добро размесване на продукта, необходимото количество Doxyvit 100 premix да се смеси с малко количество фураж (20-50 кг), преди прибавянето към крайната смес. Както при всички лечебни фуражи, се препоръчва използването на защитно облекло, ръкавици и очила при размесването или при допир с Doxyvit 100 premix.

Само за ветеринарномедицинска употреба!

Отпуска се по лекарско предписание!

Да се пази от деца!

Взаимодействия и несъвместимости:

Липсват неблагоприятни.

Съхранение:

При стайна температура, на сухо и тъмно място. Опаковката да се затваря добре след употреба. Всички неизползвани продукти или остатъчни материали трябва да се унищожат в съответствие с националните изисквания.

Опаковка:

1 кг., 10 кг.

Сертификат Рег. №: А 111
Производител: Сева – Филаксия, Унгария – Ceva – Phylaxia Veterinary Biologicals Co. Ltd. H-1107 Budapest, Szallas u. 5. Вносител: “Сева Анимал Хелт България” ЕООД, тел 02/ 9634275.

5.0, 1 гласа

прегледи 3334

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти