Електрически уред за отблъскване на комари, ZANZARZERO

Електрически уред за отблъскване на комари, ZANZARZERO
В наличност

Цена: 32.34 лв.


Артикул код: 96310

За поръчки: (0879) 801 808

БРУЕР ZANZARZERO ЕЛ. УСТРОЙСТВО СРЕЩУ КОМАРИ

Този ефикасен нов уред е за отблъскване на комари, като прогонва женските, които единствени причиняват ухапванията. Този звук се емитира с променливи честоти, така че да действат срещу различни видове комари, предотвратявайки привикването към звуците. Абсолютно нетоксичен и екологичен, не отделя химични вещества или миризми и може да се използва в пълна безопасност от лица на всички възрасти. Идеален за дома и офиса, в каравани и кемпери, на кораби и всички видове помещения.
Мрежово електрическо захранване - 230 V АС. Включете устройството, чрез натискане на бутона за най-малко 3 секунди. Появява се слаба продължителна синя светлина, и звука се емитира на минимално ниво. Задайте желаното ниво чрез натискане на бутона още няколко пъти /има 4 възможни нива/. Броят на проблясъци от синя светлина Ви показва силата на звука /от 1 до 4/. Включете устройствотo чрез натискане на бутона за по-малко от 4 секунди. Обема на покритие е около 90 кубически метра.

Предупреждение - да не се пречи на разпространението на звука чрез поставянето на предмети или тъкани пред устройството. Не поставяйте върху мокри или влажни повърхности. Да не се отваря. Продукта да не се ползва от лица /включително и деца / с намалени физически, сензорни, умствени способности или с недостатъчен опит или знания, освен ако не са били дадени за наблюдение или
обучение за използване на устройството от лице, отговарящо за тяхната безопасност. Децата трябва  да бъдат наблюдавани, за да се гарантира, че те не играят с устройството.
Продукта е тестван от акредитирана агенция за електромагнитна съвместимост, електрическа безопасност, както и излагането на хора на електромагнитни полета. Ефективността е демонстрирана, чрез тестове в специализирани лаборатории.

ПРОИЗВОДИТЕЛ:
С.С.-.А.А., Италия.

Марка: Bruer

прегледи 116

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти