Електронен апарат с ултразвук за прогонване на гризачи и пълзящи насекоми, СТОП-2001

Електронен апарат с ултразвук за прогонване на гризачи и пълзящи насекоми, СТОП-2001
В наличност

Цена: 35.18 лв.


Артикул код: 96290

За поръчки: (0879) 801 808

АВТОМАТИЧЕН КОМБИНИРАН УЛТРАЗВУКОВ И ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН АПАРАТ “СТОП-2001”

Инструкция за експлоатация
Автоматичен комбиниран ултразвуков и елекртомагнитен електронен апарат СТОП-2001 - ефективен за 148 м² срещу мишки, плъхове и пълзящи насекоми - хлебарки, мравки, паяци и др.

Напълно автоматичен контрол - eдинственият продукт в нашата гама с напълно автоматично действие - включва и изключва автоматично на правилни интервали, променя диапазона на излъчваните честоти с цел да се получи максимално въздействие върху неприятелите.

Принцип на работа

Уредът комбинира два уреда в един - ултразвуков и електромагнитен с цел по-ефективно действие  за прогонване на нежеланите неприятели. Уреда променя съществуващото електромагнитно поле около кабелите на електроинсталацията, което има силно въздействие върху мишки, плъхове, катерици,  паяци, хлебарки, мравки и други пълзящи насекоми.

Специалният ултразвуков говорител също така атакува вредителите с високочестотен звук с честота от 26 kHz до 40 kHz, която смущава тяхното поведение на гнездене,  действа на слуховия апарат и нервната система на гризачите и насекомите.

Разглежданият ултразвук е извън обхвата на чуваемост на хората и домашните любимци като кучета, котки, птици и други топлокръвни животни. Той обаче е неприемлив за хамстери и морски свинчета.
Въздействието нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях.

Гризачите и насекомите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към тях.
Уредът не вреди на телевизионните, радио, алармени и телефонни сигнали, пожароизвестяването и газовата сигнализация. Безвреден е за хората, включително бременни жени и деца, както и тези с пейсмейкъри и слухови апарати.

Профилактични мероприятия

Това, което благоприятства появата на гризачи и насекомите са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците. Добрата битова хигиена и неприятелите рядко се срещат заедно.

Добре е преди използването на уреда да осигурите изходи от помещенията. Така ще ускорите ефекта. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвиковия уред за борба с гризачи.

Инструкция за употреба

Включете уреда в контакт с напрежение 220 V. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда. Оставете уреда да работи постоянно - консумацията е минимална – 4W. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина.

ВНИМАНИЕ!
За постигане на максимален ефект спазвайте следните изисквания:
- Включете уреда в близост до разпределителното електротабло - така въздействието се разпространява по кабелите равномерно във всички помещения.
- Уредът е ефективен само за помещения, които са затворени със стени с кабели на електроинсталация.
- След постигане на желаният ефект, не изключвайте уреда. Това може да доведе до повторно завръщане на гризачите.

Очакван ефект

Първоначалният ефект се проявява след няколко дни а максимален ефект се получава след още около 5-7. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално - под въздействие на електромагнитните вълни те напускат укритията си, а в последствие и помещенията. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

Технически параметри

  • Захранващо напрежение: 220V / 50Hz
  • Консумирана мощност: 4W

Производител: Китай

Марка: Bruer

5.0, 1 гласа

прегледи 103

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти