Електронно устройство B-MITES CONTROL PORTABLE - срещу алергии от домашен прах и акари, B-MITES CONTROL

Електронно устройство B-MITES CONTROL PORTABLE - срещу алергии от домашен прах и акари, B-MITES CONTROL
В наличност

Цена: 40.77 лв.


Артикул код: 96311

За поръчки: (0879) 801 808

БРУЕР B-MITES CONTROL PORTABLE - ЕЛЕКТРОННО ПОРТАТИВНО УСТРОЙСТВО-КЛИПС СРЕЩУ АЛЕРГИИ ОТ ДОМАШЕН ПРАХ И АКАРИ

Електронно портативно устройство срещу алергии от домашен прах и акари
Това малко електронно устройство е идеалното нетоксично и екологично решение за борба с домашните акари, едни от основните причинители на респираторни алергии наред с домашния прах. Устройството работи чрез емитиране на ултразвук, които е недоловим за човешкото ухо и не безпокой домашните любимци. Постоянната работа на D-Mite позволява да се намали концентрацията на прах и акари в битовите и работните помещения и постепенно да отшумят симптомите на страдащите от алергии. Първите резултати може да се забележат малко след като устройството е включено. Устройството работи с литиева батерия. Може да се поставя до легла, на нощното шкафче, детски колички или в автомобили. След като се включи то работи в продължение на една година и има обхват на действие от около 3 метра.

Начин на употреба - Свалете пластмасовото езиче, за да се включи батерията. Четири премигвания показват, че устройството е включено, годността на батерията е около една година и не се подменя. За най-добри резултати е препоръчително да използвате устройството непрекъснато и да го инсталирате във всяко помещение, в което живеят или работят страдащи от алергии хора. Когато D-Mite Away е включен той излъчва тих тиктакащ звук, който може да бъде чут с ухо поставено в близост до устройството.
Радиоактичността е демонстрирана чрез тестове в университет в Италия. Продуктите са тествани от акредитирана Европейска агенция за електромагнитна съвместимост, електрическа безопасност и емисии на ултразвук.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Италия.

Марка: Bruer

прегледи 86

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти