Желирани капсули за котка Beaphar NutriSupport Senior Cat за възрастни за подсилване на имунната система, 12бр

Желирани капсули за котка Beaphar NutriSupport Senior Cat за възрастни за подсилване на имунната система, 12бр
В наличност

Цена: 20.38 лв.


Артикул код: 113266

За поръчки: (0879) 801 808

Желирани капсули за котка Beaphar NutriSupport Senior Cat е специално разработена добавка с аромат на сьомга за писани над 7 години. Засилва имунната система и чудесно се справя със симптомите на стареене. Съдържа екстракт от невен (източник на лутеин) и екстракт от куркума (източник на бета-каротин), за които е известно, че защитават клетките от свободни радикали и оксидативен стрес. Добавена е мая като източник на нуклеотиди, които поддържат регенерацията на клетките.

Желирани капсули за котка Beaphar NutriSupport Senior Cat:

Без изкуствени оцветители; Хипоалергенни; С ниско съдържание на калории; За укрепване на имунната система; С натурални съставки.

Препоръчителна ежедневна употреба за котки: 1 желе. Може да се реже и дава в различно време през деня или наведнъж.

Всяка опаковка съдържа 12 желета, достатъчни за 12 дни. За оптимални резултати прилагайте продукта ежедневно за период от един месец. Може да се повтаря до четири пъти в годината. Не е необходим интервал от време между отделните серии на прилагане.

Винаги осигурявайте на разположение прясна питейна вода. Да се ​​съхранява на стайна температура, да не се съхранява в хладилник. Дръжте далеч от деца.

Марка: Beaphar

прегледи 17

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти