За водни костенурки до 5см. Zoo Med USA

Този продукт не може да бъде закупен!

За водни костенурки до 5см. Zoo Med USA

Артикул код: 8185

ZoomedAquaticTurtleFood - Натурална храна за всички водни и земноводни костенуркиот 5-15 см

 

Предлага се в разфасовки от 45гр - 4.70лв

 

Храната за водни костенурки Зоомед се използва и се препоръчва от зоолози, ветеринари и развъдчици по света. Когато водните костенурки съзреят, тяхната диета се променя и растителната част става по-голяма. Тази рецепта за Растеж е научно обоснована да посрещне хранителните изисквания на костенурките с дължина на черупката от 5 до 15 см. За новоизлюпени костенурки използвайте Zoomed's Hatchling formula – Храна за новоизлюпени. Хранете възрастните костенурки с Zoomed's – Maintenance formula - за костенурки над 15 см.

 

Повечето водни костенурки предпочитат да се хранят на повърхността на водата ( като червенобузата костенурка, трионикс и др. видове водни водни костенурки. Нашите пелети плуват, което ги прави по лесно откриваеми за костенурките.

 

Натурални - без оцветители, овкусители и консерванти.

 

Гарантирано съдържание: суров протеин 35 %, Сурова мазнина 5 %, Сурови влакнини 5 %, Влага 11 %, Пепел 10 %, Фосфор 1 %.

 

Инструкции за хранене: Тази храна е създадена да подрастващи костенурки с дължина на черупката от 5 до 15 см. Отворете опаковката и използвайте 1 равна чаена лъжичка храна на костенурка. Оставете костенурките да се хранят най- малко 1 час. След това неизядената храна и остатъците трябва да се отстранят. Ако вашите костенурки изядат храната за кратко време, може да увеличите количеството с една равна супена лъжица или повече на хранене.

 

Внимание! Да се използва само за влечуги и земноводни! Пазете от достъп на деца!

 

Производител: Зоомед, Сакраменто, САЩ

Производител: Zoo Med

прегледи 102

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти