Зентонил Адванс

Този продукт не може да бъде закупен!

Зентонил Адванс

Артикул код: 127

ЗЕНТОНИЛ АДВАНС - овкусени таблетки за кучета и котки

Революционен, пръв по рода си продукт, съчетаващ в себе си хепатопротективните качества на Легафитон и Зентонил, като притежава и много важни допълнителни предимства - 10 пъти no - висока бионаличност в организма на съставката silybin в сравнение с тази при даването иа Легафитон.

Silybin е най - важният компонент на включения в Легафитон силимарин. Тази изключителна бионаличност е постигната чрез иновативното включване на silybin в комплекс фосфатидилхолин; - овкусена таблетка: улеснява даването на гладно (необходимо един час преди или поне два часа след ядене); - делима таблетка (делимостта е постигната чрез иновативна микроенкапсулациониа техника), което улеснява дозирането и спестява пари на стопанина

Дозировка:

  • Зентонил Адванс 100 - 1 таблетка /5 кг/ ден на гладно (не no - късно от 1 час преди хранена и не по - рано от 2 часа след хранене)
  • Зентонил Адванс 400 -1 таблетка /20 кг/ ден на гладно (не по - късно от 1час преди хранене и не по - рано от 2 часа след хранене)

Таблетката е делима, без това да носи опасност от нарушаване на стомашната устойчивост. Удачно е разделяне иа дневната доза на две - сутрин и вечер.

Противопоказания:

Не използвайте при хепатоенцефалопатия!

ЗАБЕЛЕЖКА: Зентонил Адванс не притежава благоприятното действие на Легафитон върху бъбречната функция, поради което при начален или развит хепаторенален синдром Легафитон остава средство на избора, като в този случай е особено удачно да се съчетае със Зентонил 200.

прегледи 2759

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти