Играчка пръчка Zwig - за безопасна игра на вашето куче, Zogoflex

 Играчка пръчка Zwig - за безопасна игра на вашето куче, Zogoflex
В наличност

Избери вариант:

Цена: 45.20 лв.


Артикул код: 97095

За поръчки: (0879) 801 808

Това е по - безопасната алтернатива на пръчките, която предлага смайващо усещане и задоволява инстинкта на кучето да дъвче, хваща и носи. Играчката е подходяща за съдомиялната машина и може плава във вода. Нетоксичена е, BPA, латекс и без фталат, а гаранцията е до живот - Love It Guarantee®

Изкуствената "пръчка" е така чудесно закръглена и смачкана, че хората обичат да играят с нея почти толкова, колкото и кучетата!

Zwig комбинира фигури и текстури, за да създаде неудържимо дъвчене с подскачащо действие, което продължава дори когато кучетата го носят наоколо (което те обичат да правят). Лесно е дори за малки или стари кучета да го хванат с уста или да държат между лапите, докато дъвчат.

Играчката е изработена от нашия доказан и много обичан Zogoflex. Zwig има кух център, който го прави лек и издръжлив за умерени и упорито дъвчещи кучета, които харесват леката съпротива на по-гъвкавата дъвчаща играчка. 

Производител: САЩ

5.0, 1 гласа

прегледи 495

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти