Ипакитин

Този продукт не може да бъде закупен!

Ипакитин


ИПАКИТИН - прах, хранителна добавка за кучета и котки с ХБН*

Първият по рода си в света продукт, завършена и оптимизирана комбинация от съставки с превъзходен вкус, които играят ролята да "улавят" фосфати, т.е. да редуцират фосфатемията. В допълнение една от съставките свързва някои уремични токсини, причиняващи тежки клинични симптоми.

Състав:

Хитозан, Калциев карбонат, хидролизиран соев протеин, лактоза.

Анализ на конституентите: протеини 4%, калций 3.7%, вода 2%, целулоза < 1%, мазнини < 0.5%, калий 0.024%, натрий 0.015%, фосфор < 0.01%, пепел 10.5%.

Приложение:

1 грам Ипакитин на 5 kg тегло през устата сутрин и вечер, примесен с храната или даван самостоятелно, първоначално за период до 6 месеца.

Съдържащата се в опаковката мерителна лъжичка побира 1g Ипакитин. През периода на приложение трябва да се осигури постоянен достъп до прясна вода. Преди употреба или преди удължаване периода на употреба се препоръчва да се потърси съвет от ветеринарен лекар. Прилагането може да продължи през целия остатък от живота.

ХБН* - Хронична бъбречна недостатъчност

прегледи 2749

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Коментари за Ипакитин

  1. 1.

    Има ли странични ефекти ипакитина

  2. 2.

    До 1. За сега не са известни странични реакции, но като всеки продукт са възможно ако животното има чувствителност към някоя от съставките.

Свързани продукти