Ипакитин

Този продукт не може да бъде закупен!

Ипакитин

Артикул код: 120


ИПАКИТИН - прах, хранителна добавка за кучета и котки с ХБН*

Първият по рода си в света продукт, завършена и оптимизирана комбинация от съставки с превъзходен вкус, които играят ролята да "улавят" фосфати, т.е. да редуцират фосфатемията. В допълнение една от съставките свързва някои уремични токсини, причиняващи тежки клинични симптоми.

Състав:

Хитозан, Калциев карбонат, хидролизиран соев протеин, лактоза.

Анализ на конституентите: протеини 4%, калций 3.7%, вода 2%, целулоза < 1%, мазнини < 0.5%, калий 0.024%, натрий 0.015%, фосфор < 0.01%, пепел 10.5%.

Приложение:

1 грам Ипакитин на 5 kg тегло през устата сутрин и вечер, примесен с храната или даван самостоятелно, първоначално за период до 6 месеца.

Съдържащата се в опаковката мерителна лъжичка побира 1g Ипакитин. През периода на приложение трябва да се осигури постоянен достъп до прясна вода. Преди употреба или преди удължаване периода на употреба се препоръчва да се потърси съвет от ветеринарен лекар. Прилагането може да продължи през целия остатък от живота.

ХБН* - Хронична бъбречна недостатъчност

5.0, 1 гласа

прегледи 4633

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Коментари за Ипакитин

 1. 1.

  Има ли странични ефекти ипакитина

 2. 2.

  До 1. За сега не са известни странични реакции, но като всеки продукт са възможно ако животното има чувствителност към някоя от съставките.

 3. 3.

  Може ли да се дава на гладно?

 4. 4.

  До 3. Йорданка Мечкарска - както е описано и в листовката добавката може да се дава заедно с храната или самостоятелно. Така, че не е проблем да се дава и преди хранене. Ние бихме посъветвали кученцето да не е напълно гладно, за да се избегне евентуално дразнене на стомашната лигавица, което може да настъпи макар и в много редки случаи.

 5. 5.

  Това по 1 грам на 5кг.телесно тегло дневна доза ли е или два пти дневно се дава тази доза?кучето ми е 35 кг и ми се вижда доста по 7 мерителни лжички сутрин и вечер?Благодаря предварително.

Свързани продукти