Калций за птици Avian calcium от ZooMed Laboratories, САЩ - две разфасовки

Този продукт не може да бъде закупен!

Калций за птици Avian calcium от ZooMed Laboratories, САЩ - две разфасовки

Артикул код: 10896

Предлага се в две разфасовки: - 85 гр - 6.60лв
- 227гр - 11.40лв

Avian calcium

е чиста калциева добавка, за всички видове птици. Съдържа чист калциев карбонат, който е бял на цвят и не съдържа олово. Ако цвета е сив, то има примеси от други източници (например сепийна кост). Чистия калциев карбонат е бял на цвят, а не сив. Частиците калциев карбонат в Avian calcium имат уникална форма и изключително голяма повърхност на грам, което води до повишено усвояване на калция. С Avian calciumможете да бъдете спокойни, знаейки, че вашите птици ще получават лесно усвоим калциев карбонат, който не съдържа вредни примеси.

Значение: Калция е от съществено значение за формирането и поддържането на здрави кости, снасянето на яйца и други жизнено важни функции. Като общо правило калций трябва да се съдържа в храненето на една птица от 0.5 до 1%.

Калций трябва да се съдържа в 2% от съдържанието на храната за птици, който ще снасят яйца за правилно формиране на черупката.

Разфасовки: 85 и 227 гр.

Състав: утаен калциев карбонат

Аналитичен състав: Влага 1%, Калций мин. 38%, Калций макс. 43%

Указание за употреба: При израснали птици добавете една супена лъжица в храната. За птици които ще снасят яйца добавете две супени лъжици в храната.

Забележка: различните видове храни са с различно съдържание на калций. Предозирането с калций при храненето на вашата птица може да доведе до здравословни проблеми свързани с хиперкалциемия. Ако имате въпроси относно коригиране на дажбите на калций за вашата птица, моля обърнете се към ветеринарен лекар.

Да се използва само за птици!

Производител: Zoo Med USA

Производител: Zoo Med

прегледи 94

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти