Капки за почистване на очи Eye Lotion, 50 мл от Beaphar, Холандия

Капки за почистване на очи Eye Lotion, 50 мл от Beaphar, Холандия
В наличност

Избери вариант:

Цена: 17.00 лв.


Артикул код: 50638

За поръчки: (0879) 801 808

Eye Lotion (капки) за очи е специално разбработен нежно да почиства и овлажнява очите. Може да се използва както за лечение при възпаление на очите, така и редовно за отстраняване и предпазване от замърсявания, които могат да доведат до появата на други проблеми.

Подходящ е също за употреба около очите, като по този начин отстранчва следите от сълзи. Лосионът съдържа (МСМ - метилсулфонилметан), за специална грижа на чувствителна кожа около очите.

Метилсулфонилметанът е естествен източник на сяра и е доказано, че при редовна употреба ограничава алергиите и ускорява лечението при възпаление.

***

Начин на употреба:

  • При промивка на очите: поставете пипетата в ъгъла на окото. НЕ ДОКОСВАЙТЕ ОКОТО С ПИПЕТАТА! Стиснете 1 - 2 капки, след което оставете на животното да премигне. Ако остане излишно количесвто от лосиона го забършете с памучен тампон.
  • За предотвратяване на сълзи: капнете няколко капки от лосиона върху памучен тампон, след което внимателно почистете зоната около очите до пълно почистване на козината в тази област.

Предпазни мерки:
Не се препоръчва за животни под 12-месечна възраст

Състав: пречистена вода, наприев хлорид, бензалкониев хлорид, стабилизатор Е339 385, метилсулфонилметан.

Опаковка: 50мл.

Марка: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 596

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти