Клетка за птички Isabelle 40 от Savic Белгия

Този продукт не може да бъде закупен!

Клетка за птички Isabelle 40 от Savic Белгия

Артикул код: 8154

За поръчки: (0879) 801 808

Клетка подходяща за няколко канари, финки, амадни, вълнисти и други папагали, и дребни птици.

 

Включени в комплекта:

Хранилки 2

Кацалки 3

Размер 47.5 х 32.5 х 60 см.

 

Почече информация:

 

Преди да си купите птица, трябва да изберете клетка, която е толкова важна, колкото избора на птицата.

 

За да се чувства вашата птица комфортно клетката трябва да е толкова голяма, колкото може да си позволите. Не се заблуждавайте, че щом може да си разтвоти крилете вътре това и е достатъчно. Някой видове птици имат нужда от по специфична форма и модел клетка, както и от различно разположение и брой на кацалките, хранилките и поилките. Консултирайте се за нуждите на избраната от вас птица в специализираните магазини.

 

Къпането на птиците е част от всекидневната им грижа за перата. Спомага за премахване на натрупания прах, овлажнява кожата и перата.

 

Ако нямате възможност да поставите посточнно къпалка в клетката, добре е да я слагате сутрин за да може до вечерта птицата да изсъхне. Оставете птицата сама да избере кога да се къпе и никога не я насилвайте. Ако в началото не желае да се къпе, това не означава, че няма да го направи след ден, два или след седмица. Водата трябва да е хладка. Мократа птица може да се разболее, ако в стаята е твърде студено или става течение. Банята няма да разболее птиците, те се разболяват когато имунната им система е слаба, подложени са на стрес, неправилна диета и лоша хигиена. Къпането, чрез пръскачка за цветя, не е толкова ефективно, а това е важно за добро поддържане на перата на всяка птица.

Производител: Savic, Белгия

прегледи 508

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти