Клетка за птички VILNIUS 35 от Savic Белгия

Този продукт не може да бъде закупен!

Клетка за птички VILNIUS 35 от Savic Белгия

Клетка за птички VILNIUS 35

 

Модерен дизайн.

 

Подходяща за канари, финки, амадни, вълнисти и други папагали, и дребни птици.

 

Размери 50 х 29 х 50 см.

 

Включени в комплекта:

 

Хранилки 2

Кацалки 3

 

Произведено в Белгия www.savic.be

 

 

Почече информация:

 

 

Преди да си купите птица, трябва да изберете клетка, която е толкова важна, колкото избора на птицата.


За да се чувства вашата птица комфортно клетката трябва да е толкова голяма, колкото може да си позволите. Не се заблуждавайте, че щом може да си разтвоти крилете вътре това и е достатъчно. Някой видове птици имат нужда от по специфична форма и модел клетка, както и от различно разположение и брой на кацалките, хранилките и поилките. Консултирайте се за нуждите на избраната от вас птица в специализираните магазини.


Къпането на птиците е част от всекидневната им грижа за перата. Спомага за премахване на натрупания прах, овлажнява кожата и перата.

 

Ако нямате възможност да поставите посточнно къпалка в клетката, добре е да я слагате сутрин за да може до вечерта птицата да изсъхне. Оставете птицата сама да избере кога да се къпе и никога не я насилвайте. Ако в началото не желае да се къпе, това не означава. че няма да го направи след ден, два или след седмица. Водата трябва да е хладка. Мократа птица може да се разбоелее, ако в стаята е твърде студено или става течение. Банята няма да разболее птиците, те се разболяват когато имунната им система е слаба, подложени са на стрес, неправилна диета и лоша хигиена. Къпането, чрез пръскачка за цветя, не е толкова ефективно, а това е важно за добро поддържане на перата на всяка птица.

Производител: Savic, Белгия

прегледи 156

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти