Консерва Piper Platinum Pure за кучета с чувствителна храносмилателна система 400гр - различни вкусове

Консерва Piper Platinum Pure за кучета с чувствителна храносмилателна система 400гр - различни вкусове
В наличност

Избери вариант:

Цена: 5.06 лв.


Артикул код: 50275

За поръчки: (0879) 801 808

Piper Platinum Pure - Супер Премиумхрана за кучета. Храна с един източник на протеин – подходяща за кучета с чувствителна храносмилателна система.

Предлагат се:

Piper® Platinum Adult, 400гр консерва - с пуйка и картофи

Piper® Platinum Adult, 400гр консерва - с агне

Piper® Platinum Adult, 400гр консерва - с патица

Piper® Platinum Adult, 400гр консерва - с телешко и кафяв ориз

Piper® Platinum Adult, 400гр консерва - с пилешко и кафяв ориз

 

Piper Platinum Pure - супер премиум храна за кучета – 100% чисто агнешко

 Благодарение на това, че е приготвената изцяло от агнешко, тя е ценен източник на левцин и лизин и две есенциални аминокиселини – метионин и цистин, така не се налага те да се добавят допълнително, чрез добавяне на зърнени храни. Високо съдържание на мастни киселини от Омега-3 и Омега-6 групите спомага за здраво сърце и козина. Агнешкото месо е още богато на витамин B12 (важен компонент в метаболизма) и Ниацин. Съдържа също голямо количество Цинк - минерал, спомагащ правилната функция на кожата.

Състав: агнешко 65% (вкл. бял, черен дроб и шкембе), минерали.

Piper Platinum Pure - супер премиум храна за кучета – 100% чисто патешко

Патешкото месо и неговите продукти са ценен източник на желязо и селен – минерални съставки, които играят важна роля в поддържането правилна функция на кръвта и стимулират анти-окислителните процеси на телесните течности. В допълнение патешката мазнина е богата на полинаситени мастни киселини, които имат благоприятно въздействие върху функцията на кожата и козината изглежда видимо по-добре.

Състав: патешко 65% (вкл. сърце и черен дроб), минерали.

 

***************************************************

Piper Platinum Pure - супер премиум храна за кучета чисто пуешко + картофи


Пуешкото месо и неговите продукти са ценен източник на протеин с висока смилаемост и съдържа 90% от препоръчваните важни аминокиселини от нуждите на организма. Особено ценен източник на есенциалните (незаменими) аминокиселини лизин и триптофан, които липсват в консервираните храни базирани на други меса. Пуешката мазнина е богата на полинаситени мастни киселини от Омега 6 групата, които имат благоприятно въздействие върху функцията на кожата и козината изглежда видимо по-добре. Това прави PiperPlatinum Pure - пуешко + картофи идеална храна за всекидневно хранене на кучета за поддържане на козината във върхова кондиция. Картофите, освен че са източник на качествен бавен въглехидрат, стимулират метаболитните функции на гастроинтестиналния тракт и преминаването на храната през червата.

Състав: пуешко 58%, картофи 7%, минерали.

 

****************************************

Piper Platinum Pure - супер премиум храна за кучета – чисто телешко + кафяв ориз Телешкото месо и неговите продукти са ценен източник на протеин с висока смилаемост и съдържа 95% от препоръчваните важни аминокиселини от нуждите на организма. Особено ценен източник на есенциалните (незаменими) аминокиселини цистин и метионин. Мазнините в месото съдържат различни мастни киселини, катаболитните процеси при разграждането им осигуряват нужната на тялото енергия. Добавеният кафяв ориз е източник на качествени, бавни въглехидрати нужни за метаболитните процеси свързани с катаболизма на протеините и мастните киселини. Освен това осигурява ценни фибри, които подпомагат храносмилателните функции на чревния тракт.Състав: телешко 59%, натурален кафяв ориз 5%, минерали.

*************************************************

Piper Platinum Pure - супер премиум храна за кучета – чисто пилешко + кафяв ориз

Селектираното пилешко месо и неговите продукти са богат източник на лесносмилаем протеин. Той е особено богат на аминокиселините фениланин, лизин и левцин, които липсват или са в по-малки количества в храни базирани на друг вид протеин. Пилешката мазнина съдържа Омега 3 и Омега 6 полиненаситени мастни киселини, благодарение на които козината на кучето става сияйна и здрава, също така подсилва и имунната система. Добавеният кафяв ориз е източник на качествени, бавни въглехидрати нужни за метаболитните процеси свързани с катаболизма на протеините и мастните киселини. Освен това осигурява ценни фибри, които подпомагат храносмилателните функции на чревния тракт.

Състав: пилешко 59%, натурален кафяв ориз 5%, минерали.

прегледи 83

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти