Консерви INTEGRA ® Sensitive, 600гр от Animonda, Германия

Този продукт не може да бъде закупен!

Консерви INTEGRA ® Sensitive, 600гр от Animonda, Германия

Артикул код: 7691

 

Хранителната чувствителност и алергиите стават все по-често срещани. В резултат на влошената екологична среда и стрес нашите четириноги приятели реагират с чувствителност и алергии към някой видове храни. Често това е свързано с непоносимост към определени протеини и / или въглехидрати. Най-честите симптоми са кожни обриви, сърбеж, повръщане, разстройство на стомаха и диария. Посочените симптоми може да причинят и храни с които кучето се е хранило дълго време.
Animonda разработи INTEGRA ® Sensitive в различни кулинарни варианти, които осигуряват пълноценно хранене за конкретна и добре балансирана диета, за да подпомогне придирчивите кучета през този труден период. Всички храни съдържат само един източник на въглехидрати и един източник на протеини, за да се сведе до минимум вероятността от алергия. В допълнение чисто масло от шафран е добавено като източник на ненаситени мастни киселини за лъскава козина и здрава кожа.
Всички разновидности са внимателно подбрани комбинации с балансиран състав и неустоим вкус за пълноценно хранене на чувствителните пациенти цял живот.
От особено значение е това, че INTEGRA ® Sensitive е налична и като пастет, за да може да предложите различни варианти за вашия четирикрак любимец.

 


Налични са:

 

INTEGRA® Sensitive, 600 гр - агне и амарант

INTEGRA® Sensitive, 600 гр - пуйка и ориз
INTEGRA® Sensitive, 600 гр - пуйка и картофи
INTEGRA® Sensitive, 600 гр - телешко и амарант
INTEGRA® Sensitive, 600 гр - конско и амарант
INTEGRA® Sensitive, 600 гр - свинско и картофи

 

Амарант – дар от Ацтеките, една от основните култури в доколумбова Централна и Южна Америка.
Хранителна стойност:
Основна характеристика на амарант е високият процент протеини. Съдържа всички незаменими аминокиселини, като количеството на лизин е три пъти по-високо от това на другите зърнени култури. Амарант е богат и на сяросъдържащи аминокиселини, които са особено важни за правилното функциониране на черния дроб.
Зърнената култура съдържа 8% естествени мазнини, голяма част от които са ненаситени. 57% от съдържанието е отредено на скорбялата, като размерът на гранулите е сравнително малък, което осигурява по-добра разтворимост във вода и по-добро смилане от храносмилателните ензими.
Семената са богати на витамин Е, отличаващ се с завидни антиоксидантни свойства, също така съдържат магнезий, фосфор, калций, желязо и фибри, а в сравнение с пшеницата, количеството на тези вещества е 2 до 4 пъти по-голямо.
Може би една от най-важните характеристики, на която трябва да се обърне голямо внимание, е липсата на глутен, който нерядко води до хранителни алергии.
Източникна информацията за Амарант: www.bb-team.org 

 


Произведено в Германия от Animonda GmbH

Марка: Animonda

прегледи 201

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти