Креативен комплект жива картина 3D «Golden beach»

Креативен комплект жива картина 3D «Golden beach»
В наличност

Цена: 6.13 лв.


Артикул код: 19348

За поръчки: (0879) 801 808

Креативен комплект Жива картина 3D за изработка на триизмерна картина чрез "обемен декупаж". Комплектът съдържа фонов лист от картон, залепващ филм, различни елементи от картината, принтирани на хартия, картонена рамка, скалпел и инструкции. Подходящ е за деца над 8 годишна възраст.

 

Креативните комплекти „Living Picture 3D“ ще ви помогнат да създадете „3D“ картина, използвайки похвата „обемен декупаж“. Чрез наслагване, някои форми изпъкват, получава се триизмерен ефект и картината „оживява“. „Living picture 3D“ комплектите се предлагат с различна големина и трудност, за различни възрастови групи. Въпреки, че те са предназначени предимно за деца, никъде не пише, че няма да доставят удоволствие и на порастнали такива. Освен удволетворението от положения труд, след завършеният проект ще ви остане и красива картина, подходяща за подарък за близък човек или за декорация на някоя пустееща стена.Комплектът съдържа фонов лист от картон, залепващ филм, различни елементи от картината,принтирани на хартия, картонена рамка, скалпел и инструкции. Подходящ е за деца над 8 годишна възраст.

Производител: ELF

прегледи 52

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти