Креативен комплект жива картина 3D «Little squirrels»

Креативен комплект жива картина 3D «Little squirrels»
В наличност

Цена: 6.13 лв.


Артикул код: 19313

За поръчки: (0879) 801 808

Креативен комплект Жива картина 3D за изработка на триизмерна картина чрез "обемен декупаж". Комплектът съдържа фонов лист от картон, залепващ филм, различни елементи от картината, принтирани на хартия, картонена рамка, скалпел и инструкции. Подходящ е за деца над 8 годишна възраст.

 

Креативните комплекти „Living Picture 3D“ ще ви помогнат да създадете „3D“ картина, използвайки похвата „обемен декупаж“. Чрез наслагване, някои форми изпъкват, получава се триизмерен ефект и картината „оживява“. „Living picture 3D“ комплектите се предлагат с различна големина и трудност, за различни възрастови групи. Въпреки, че те са предназначени предимно за деца, никъде не пише, че няма да доставят удоволствие и на порастнали такива. Освен удволетворението от положения труд, след завършеният проект ще ви остане и красива картина, подходяща за подарък за близък човек или за декорация на някоя пустееща стена.Комплектът съдържа фонов лист от картон, залепващ филм, различни елементи от картината,принтирани на хартия, картонена рамка, скалпел и инструкции. Подходящ е за деца над 8 годишна възраст.

Марка: ELF

прегледи 124

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Коментари за Креативен комплект жива картина 3D «Little squirrels»

 1. 1.

  ГОТОВО МОЕТО ТЕСТИМОНИ, ДОБРИЯ ДЕН МОИТЕ ХОРА НА България

  ИЗПИТВАНЕ ЗА КАК ИЗПОЛЗВАМ ЗАЕМ, ЗА ДА КУПИТЕ КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ГЕНУЙНА ЗАЕМНА КОМПАНИЯ, ПОЗВАНЕНА фирма за градска банка. Днес съм много щастлив и БОЖЕ БЛИЗ СИТИ БАНК КОМПАНИЯ.
  (Citybankloan123@gmail.com)
  Казвам се Катица Аз съм от българия Търся истинска компания за заем през последните 5 месеца, за да си купя къща
  всичко, което имах, беше куп измами, които ме накараха да им се доверя и накрая
  от деня, те ми взеха парите, без да дам нищо в замяна, всички
  надеждата ми беше загубена, обърках се и бях разочарован, никога не исках да имам нищо общо с компаниите за заем в интернет, така че отидох да взема назаем малко пари от
  приятелю, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това
  тя знае компания за заем, която може да ми помогне с каквато и да е сума заем
  имам нужда от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто получи
  заем от тях, тя ме насочи как да кандидатствам за заема, аз го направих
  точно както тя ми каза, кандидатствах с тях на имейл: (citybankloan123@gmail.com) Никога не вярвах, но се опитах и ​​на моя
  най-голямата изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам,
  отново съм щастлив и богат и благодаря на Бога, че такъв заем
  компании като тази все още съществуват при тази измама навсякъде,
  Моля, съветвам всички, които се нуждаят от заем, да отидат
   (citybankloan123@gmail.com) те никога няма да ви провалят, и
  животът ви ще се промени както мина. Бързо се свържете (citybankloan123@gmail.com) днес и вземете заема от тях, Бог да благослови фирмата за заем на градската банка за истинското им предложение за заем.
   Уверете се, че се обърнете към фирмата на градската банка за заема, защото получих заема успешно от тази компания без стрес.

Свързани продукти