Креативен комплект жива картина 3D «Submarine games»

Креативен комплект жива картина 3D «Submarine games»
В наличност

Цена: 6.13 лв.


Артикул код: 19340

За поръчки: (0879) 801 808

Креативен комплект Жива картина 3D за изработка на триизмерна картина чрез "обемен декупаж". Комплектът съдържа фонов лист от картон, залепващ филм, различни елементи от картината, принтирани на хартия, картонена рамка, скалпел и инструкции. Подходящ е за деца над 8 годишна възраст.

 

Креативните комплекти „Living Picture 3D“ ще ви помогнат да създадете „3D“ картина, използвайки похвата „обемен декупаж“. Чрез наслагване, някои форми изпъкват, получава се триизмерен ефект и картината „оживява“. „Living picture 3D“ комплектите се предлагат с различна големина и трудност, за различни възрастови групи. Въпреки, че те са предназначени предимно за деца, никъде не пише, че няма да доставят удоволствие и на порастнали такива. Освен удволетворението от положения труд, след завършеният проект ще ви остане и красива картина, подходяща за подарък за близък човек или за декорация на някоя пустееща стена.Комплектът съдържа фонов лист от картон, залепващ филм, различни елементи от картината,принтирани на хартия, картонена рамка, скалпел и инструкции. Подходящ е за деца над 8 годишна възраст.

Марка: ELF

прегледи 62

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти