Креативен комплект Creator «Nestling with flowers»

Креативен комплект Creator «Nestling with flowers»
В наличност

Цена: 7.05 лв.


Артикул код: 19245

За поръчки: (0879) 801 808

Комплектът съдържа: шаблон за отливане; контейнер със смес; нож за разбъркване и заравняване; магнитна лента.

Инструкция: Извадете съдържанието от кутията. Изсипете съдържанието на торбичката и добавете 150 – 200гр. вода, до получаването на хомогенна смес с гъстота на кисело мляко. За да излеете качествено основата, ви препоръчваме да започнете отливката от единия ъгъл към противоположния. Не забравяйте, че сместа ще започне да се втвърдява 4 минути след разбъркването. Сгънете дръжката надве и я поставете в отливката, така че да оставите от 3 до 5 mm за окачване. Можете да извадите внимателно отливка след 2 – 3 часа. Оставете да изсъхне напълно. Оцветете с флумастер, използвайки за модел шаблона на кутията. Ако е необходимо, срежете магнитната лента на няколко части и поставите на няколко места. Комплектът е подходящ за деца над 5 годишна възраст.

 

В ръцете си държите творческия комплект „Мечтател“, създаден на основата на барелефното изкуство. Използвайки специалната отливка и бързовтърдяващата смес, можете много лесно да стигнете до шедьовъра, с който да се гордеете пред вашите приятели. Самият процес за изработването на едно такова произведение е увлекателен, а също така чрез него децата се запознават с характерните черти на всеки обект от картинката. Очаква ви интересно занимание и чудесен резултат. Пожелаваме ви успех във всеки ваш творчески проект!

Марка: ELF

прегледи 97

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти