Креативен комплект Fischer TiP Box L

Креативен комплект Fischer TiP Box L
В наличност

Цена: 21.65 лв.


Артикул код: 18947

За поръчки: (0879) 801 808

Представяме Ви уникална гама творчески комплекти за конструиране и релефни рисунки! Перфектният подарък за малки деца! Комплектът съдържа около 500 многоцветни TiPs, памучна гъба, режещ инструмент, чашка за разбъркване, изграждащ компоненти инстумент, 15 пръчици и ръководство за употреба. FisherTip са направени от картофено нишесте, което ги прави абсолютно безвредни за децата! С тях се работи много лесно, достатъчно е само парчетата да се навлажнят и да се притиснат едно към друго за да залепнат. Подходящ за деца над 3 години

 

FisherTip са направени от картофено нишесте, което ги прави абсолютно безвредни за децата. Достатъчно е само парчетата да се навлажнят и да се притиснат едно към друго за да се залепят и да бъдат сглобени. В повечето от комплектите са приложени и специални био пластмасови инструменти. Комплектът съдържа около 500 многоцветни TiPs, памучна гъба, режещ инструмент, чашка за разбъркване, изграждащ компоненти инстумент, 15 пръчици и ръководство за употреба. Размери: 19.1 x 11.6 x 26.8 см. Перфектният подарък за деца!

Марка: fischerTiP

прегледи 101

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти