Креативен комплект Oil painting “The best friend“

Креативен комплект Oil painting “The best friend“
В наличност

Цена: 39.85 лв.


Артикул код: 19279

За поръчки: (0879) 801 808

Комплекта Oil Painting за рисуване с маслени бои, съдържа платно с размер 24 х 30 см, 3 броя четки, 6 цвята маслени бои и подробни илюстрирани инструкции как стъпка по стъпка да създадете Вашият шедьовър. Комплектът е подходящ за деца над 7 годишна възраст.

 

Маслените бои са много по-трайни от темперните и акварелните (за наша най-голяма радост, защото в противен случай великите шедьоври на творци, като Леонардо Да Винчи, Моне, Пикасо, Салвадор Дали и много други автори щяха да изглеждат абсолютно неознаваемо в наши дни ☺). Освен, че са по-трайни маслените бои съхнат относително бавно, но пък ви дават възможност да използвате слоеве, да ги наслагвате, да получите релеф...Всичко което ви е необходимо за да се превъплатите в ролята на велик художник е: платно, четки с различна дебелина, маслени бои, инструкции, желание и търпение. Добрата новина е, че първите четири са включени във всички комплекти от серия „Oil painting“. Oстаналите две зависят от вас.

Производител: ELF

прегледи 87

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти