Креативен комплект PLUSH HEART «Fox terrier Monmorancy»

Креативен комплект PLUSH HEART «Fox terrier Monmorancy»
В наличност

Цена: 48.53 лв.


Артикул код: 19194

За поръчки: (0879) 801 808

С PLUSH HEART можете сами да си направите плюшено куче! Toй е вашето тайно оръжие и път към детското внимание. Комплектът съдържа готови части от тялото на играчката: глава, уши, предни и задни лапи, както и готови разкроени части, които Вие сами трябва да съшиете. Включени са и конци, пълнеж и пакетче полигранули, които ще добавят тежест и стабилност на играчката. Във всеки комплект ще откриете подарък-малко плюшено сърце. Големина на готовата играчка е 37 см. Подходящ за деца над 7 годишна възраст.

 

Всеки може да купи на детето си играчки, които навярно ще го зарадват много, но колко от вас са пробвали да създадат играчка заедно с него? Голямото разнообразие леко е обезличило играчките в детския свят, и след предизвиканата краткотрайна радост, новите играчки неминуемо се превръщат в постоянен обитател на някой шкаф. Комплектите от серията „Plush Heart“ са вашето тайно оръжие и път към детското внимание. С тяхна помощ можете да създадете заедно плюшена играчка, която както сами се досещате ще значи повече от която и да е „готова“ играчка за вашето дете. Дори и изпълнението да се получи не чак толкова добре, положените съвместни усилия ще направят тази играчка специална и предпочитана и дори след години тя ще носи приятния спомен със себе си... Комплектът съдържа готови части от тялото на играчката: глава, уши, предни и задни лапи, както и готови разкроени части, конци, пълнеж и пакетче полигранули. Във всеки комплект ще откриете подарък-малко плюшено сърце. Големина на готовата играчка е 37 см. Подходящ за деца над 7 годишна възраст

Марка: ELF

5.0, 1 гласа

прегледи 157

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти