Креативен комплект PLUSH HEART «Striped kitten»

Креативен комплект PLUSH HEART «Striped kitten»
В наличност

Цена: 29.53 лв.


Артикул код: 19208

За поръчки: (0879) 801 808

Комплект, с който можете сами да си направите плюшенa играчка! Комплектът съдържа готови части от тялото на играчката: глава, предни и задни крака, както и готови разкроени части, които Вие сами трябва да съшиете. Освен това са включени и конци, пълнеж и пакетче полигранули, които ще добавят тежест и стабилност на играчката. Във всеки комплект ще откриете подарък, малко плюшено сърце. Големината на готовата играчка е 22 см. Комплектът е подходящ за деца над 7 годишна възраст

 

Напълнете предните и задните крака/ част 5, 6, 7, 8/ плътно с вата. Вземете лявата част на гърба и коремчето /част 2/ и ги долепете с лицевите части една към друга от т. C до F. Сега поставете предните лапи в модела между Fи J и зашийте. Продължете да шиете от т. J до т. C. Направете същото на противополжната страна. След това зашийте от O до G. Още не зашивайте от т. P до т. L. Необходим ви е отвор от 4 – 5 см., за да обърнете модела с лицевата част навън. Зашийте долната страна на тялото /част 4/ към готовата част от т. C до W. Зашийте другата страна по същите точки, слагайки предните лапи /част 7 и 8/ между т. V и T, и U и Z. Трябва да има 1 см. между лапите. Зашийте отворите за пълнене. Напълнете главата постепенно с вата. Тогава я сложете към тялото и зашийте от т. Т до т. V. Обърнете модела с лице, поставете торбичката с полигранули и зашийте. Напълнете тялото. Сложете логото. Зашийте от т. P до т. L.

Марка: ELF

прегледи 116

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти