Къщичка за упражнения на хамстер с колело Ferplast, 32,3 x 23 x h 26,3 cm

Къщичка за упражнения на хамстер с колело Ferplast, 32,3 x 23 x h 26,3 cm
В наличност

Цена: 56.70 лв.


Артикул код: 126706

За поръчки: (0879) 801 808

Ето един ефективен начин да накарате оживения си хамстер да се упражнява! Фитнесът е корпусен модул за малки гризачи, изработен изцяло от прозрачна пластмаса със синкав оттенък.

Създаден да играе ролята на физкултурен салон, той съдържа вътре колело и двойна стълба, много полезен, за да позволи на животното да играе и да го поддържа винаги в страхотна форма.

Вътрешната вентилация е гарантирана от специални странични процепи, докато отваряемият капак ви позволява да вмъквате и извличате хамстера с лекота. Създаден като аксесоар за модулни клетки за малки гризачи, Gym се свързва с клетката чрез други модули с форма на тръба, които могат да бъдат закупени отделно: по този начин можете да придадете форма на хубава и забавна пътека, която ще пренесе малкия ви приятел от клетката в салона в да се поддържат във форма!

За Ferplast: Ferplast е основана преди 50 години от Carlo и Caterina Vaccari.
В началото те произвеждат само клетки за птици. Името Ferplast произлиза от
комбинацията на две думи: ferro e plastica (желязо и пластмаса), основните компоненти за производството на клетки. Каталогът днес е с над 2000 артикула, с изцяло собствена идея, дизайн и производство, като 15 % от продуктовата гама се обновява всяка година.

Способността да правиш нововъдения е решаваща. Това е гаранция за стабилна
компания. Ferplast никога не спира да усъвършенства продуктите си, както и да създава нови.

Марка: Ferplast

прегледи 23

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти

0.00 лв.