Лакомство за куче меки купчета Magnum пилешки сандвич 80 гр.

Лакомство за куче меки купчета Magnum пилешки сандвич 80 гр.
В наличност

Цена: 6.21 лв.


Артикул код: 135259

За поръчки: (0879) 801 808

Лакомство за куче меки купчета Magnum пилешки сандвич 80 гр.

Ежедневен деликатес за малки кучета. 100% натурален месен деликатес за кучета. Размерът на лакомството (неправилни кубчета около 1х1 см, доста по-малки) съответства на изискванията на по-малките породи.

Меките пилешки закуски са идеална награда за изпълнение на команда. Той служи като награда за игра, тренировка или като хранителна добавка в движение.  Те не натоварват тялото и са напълно смилаеми. Няма негативни ефекти върху зъбите и венците. Чантата има плътно затваряне.

В горната част на чантата има цип (бързо затварящ се), благодарение на който съдържанието му не изсъхва и вкусът е по-дълго свеж и вкусен.

Състав: пиле, нишесте, сорбитол, глицерин. Аналитични компоненти: суров протеин 30%, масленост 1%, сурова пепел 4%, сурови влакна 2%, влага 23%.

Съхранение: Съхранявайте на сухо и хладно място. След като се отвори, затворете плътно опаковката с ципа. Не давайте на домашния си любимец сушител. не е предназначен за консумация от човека.

Марка: Miazoo

прегледи 13

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти