Лампа за костенурки, 50W от Zoo Med USA

Този продукт не може да бъде закупен!

Лампа за костенурки, 50W от Zoo Med USA

Turtle Tuff Halogen Lamp – водоустойчива халогенна лампа за терариуми

 

Изключително здрава халогенна лампа. Дълъг живот – около 2500 часа.

Прави цветовете на животните да "изпъкват". За всички водни терариумни животни.

За терариуми с водни костенурки, с висока влажност, или такива където внезапно изплискване на вода може да увреди лампата.

 

Инструкция: Да се използва само за капак на терариум или специална керамична фасунга ( не пластмасова). Използвайте 8-12 часа на ден, осигурявайки на вашето животно съответния светлинен цикъл ( ден/нощ).

 

Внимание! Не позволявайте на запалими материали (напр.килими, дрехи и др.) да бъдат в контакт с лампата. За използване само при влечуги. При счупване на стъклото не докосвайте никоя част на лампата, дори ако тя все още свети. Изключете захранването и я оставете да изстине.

 

Моля, имайте в предвид, че излъчва UVA, но не и UVB лъчи. За животни които се нуждаят от UVB лъви те трябва да бъдат доставени допълнително ( виж UV лампи са злечуги ).


 

Производител: Zoo Med Laboratories, Inc. Сакраменто САЩ

 

 

*******************************************************

 

 

Zoo Med представя първите витамини за влечуги през 1982 г. и никога не поглежда назад. Днес те имат три изобретени и патентовани от тях продукта и още три ще бъдат патентовани скоро.

 

 

Своя най-голям успех постигат с изобретяването на лампите с UVB излъчване през 1993 г., котио стават стандарт при отглеждането на влечуги в Зоологическите градини, ветеринарните лечебници и любителите на влечуги по целия свят.

 

 

Повече информация за продуктите, фото, конкурси и други услуги за клиента на www.zoomed.com

Производител: Zoo Med

прегледи 105

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти