Награди при обучение Coachies® от Company of Animals, Англия

Този продукт не може да бъде закупен!

Награди при обучение Coachies® от Company of Animals, Англия

 

 


Какво представляват лакомствата за обучение COACHIES®?

Лакомства COACHIES за тренировки са след любимите лакомства на собствениците на кучета вече 10 години и сега могат да продължат да им се наслаждават с новата им подобрена рецепта. Лакомствата са печени на фурна за да се запазят хранителните и вкусовите качества без добавени оцветители, овкусители или захар. Това ги прави най-здравословният начин за тренировки с Вашето куче. Тези вкусни миниатюрни мотиватори са перфектни за употреба при тренировките базирани на принципа на награждаването.

 

 

Кои лакомства COACHIES® са най-добри за моето куче?

Лакомства COACHIES® за тренировки се предлагат в три различни вида. Всички печени на фурна без добавени оцветители или овкусители, те са направени от висококачествени натурални съставки.

Лакомства за израснали кучета Coachies Adult – с добавени витамини, минерали и калций, което прави тренировката здравословна. Направени са от телешко, пилешко и агнешко за добавка на разнообразие и вълнение, което да държи кучетата мотивирани по време на обучение.

Лакомства за малки кучета Coachies Puppy – могат да се дават от 8 седмична възраст и са с добавен калций за здрави зъби и кости. Лакомствата са с вкус на йогурт и с добавено пилешко месо. Перфектна и вкусна награда за чувствителните малки кученца.

Натурални лакомства Coachies Natural – без жито (подходящ за кучета с чувствителна храносмилателна система ) с добавени омега 3 и омега 6 мастни киселини. Могат да се дават от 8 седмична възраст. С добавени антиоксиданти и растителни екстракти за силна имунна система. Богати са на ориз и ядки и са с вкус на йогурт. Това ги прави перфектни за всички кучета, дори и за тези с чувствителен стомах или непоносимост към някои храни.

 

 

Друго, което е необходимо да знаете ?

• Коучис лакомства за обучение се предлагат в 2 размера в опаковки от 75гр и 200гр.

• Произведени в Англия

 

 

Производител: Animal Lovers, Холандия

прегледи 226

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти