НЕУТРАЛИЗАТОР НА МИРИЗМИ ОТ ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ В ДОМА С АНТИМИКРОБНО ДЕЙСТВИЕ - подходящ за всички видове животни

НЕУТРАЛИЗАТОР НА МИРИЗМИ ОТ ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ В ДОМА С АНТИМИКРОБНО ДЕЙСТВИЕ - подходящ за всички видове животни
В наличност

Цена: 8.92 лв.


Артикул код: 134296

За поръчки: (0879) 801 808

Неутрализатор на миризми от домашни любимци в дома

Кажете СТОП на неприятните миризми у дома!

На пазара вече е ароматизаторът, който ще Ви помогне да елиминирате дори най - неприятните миризми вкъщи, които нашите любими домашни животни за съжаление оставят!

Опаковка, 15 мл.: Пластмасовата опаковка на ароматизаторите се изработва от висококачествен материал (полипропилен) произведен от германската компания BASF, отговарящ на всички изисквания за безопасност при използване. Подлежи на рециклиране!

Активна съставка (аромат): Ароматната композиция се изработва в лабораториите на един от най - големите производители в България на такива продукти. Суровините за композицията са произведени във Франция.

За разреждането на композицията се използва етанол (етилов алкохол) предназначена за хранителната и козметична индустрия. Освен неутрализирането на миризмите от домашни любимци, поради използването на етанол, ароматизатора има силно изразено антимикробно въздействие.

Трайност: минимум 30 дни

Инструкции за употреба: описани са на гърба на опаковката!

Марка: VestaPet

5.0, 1 гласа

прегледи 275

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти