Оварелин

Този продукт не може да бъде закупен!

Оварелин

Артикул код: 74

Ovarelin®

Инжективен разтвор

Състав:

В 1 ml: Gonadorelin (as diacetate) 50.0 микрограма, Benzyl alcohol 15.0 mg.

Показания:

Лечение на синдром на неуспешно заплождане след неколкократни опити. За ялова крава или юница се счита животно, което е осеменявано най-малко 2-3 пъти без да забременее, независимо, че има нормален цикъл на еструс (18-24 дни), нормално поведение при разгонване и без констатирани клинични смущения в репрудуктивната система.

Противопоказания:

Няма.

Странични реакции:

Няма данни за такива към момента.

Взаимодействия:

Няма.

Целеви животни:

Крави, юници.

Доза и приложение:

Мускулно инжектиране. 100 микрограма gonadorelin (като diacetate) на животно чрез еднократно инжектиране или 2 ml OVARELIN ® на животно. Прилага се на животни по време на оеструс 4 часа след констатиране на оеструса. Изкуствено осеменявани може да се направи след инжектиране на GnRH.

Карентен срок:

Няма.

Съхранение:

Не съхранявайте при температури над 30°С. Всички неизползвани продукти и остатъчни материали да се унищожат в съответствие с националните изисквания.
Предпазни мерки: Необходимо е повишено внимание при работа с продукта, за да се избегне самоинжектиране. При попадане на продукта върху кожата или в очите измийте обилно с вода. Хора с изявена свръхчувствителност към GnRH аналози ни бива да работят с препарата.

Само за ветеринарномедицинска употреба!

Само по лекарско предписание!

Притежател на лиценз за употреба: Ceva Sante Animale – France - La Balastiere 33501, Libourne Cedex, France. Търговец: "Сева Анимал Хелт България" ЕООД, тел. 02/ 963 42 75.

прегледи 2894

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Коментари за Оварелин

  1. 1.

    ovalerin mojeli da se izpolzva za kobila

  2. 2.

    До 1. - тъй като не е посочено в листовката е добре да се консултирате с ветеринаря си за неговото показание!

Свързани продукти