Отифри - 60 ml/160ml

Този продукт не може да бъде закупен!

Отифри - 60 ml/160ml

Артикул код: 118

ОТИФРИ - разтвор за ушна употреба, за кучета и котки

Ушен лосион без киселини!

Състав:

Кремофор, екстракт от невен, масло от босилек, пропиленгликол

Свойства:

Отифри е почистващо и поддържащо средство за почистване на ухото с интензивна способност да разтваря ушна кал и нечистотии, посредством което се постига ефикасно намаляване на бактериите и гъбичките във външния слухов канал.

Благодарение на балансирания си състав, включващ и босилек и невен, Отифри подпомага нормализирането на структурата и резистентността на кожата, без да води до изсушаването й, поддържайки я влажна и еластична.

Употреба:

За почистване на външния сухов канал при кучета и котки, вкл. преди ушна употреба на медикаменти. Запълва се външният слухов канал с разтвора; масажира се няколко секунди леко отдолу нагоре меката част на канала. Течността в ушната раковина се попива с памук.

Животните сами изхвърлят парчетата нечистотии от дълбочината на канала посредством тръскане на главата. При силно замърсяване процедурата може да се повтори. Почистване на канала с клечки за уши освен опасността от травмиране носи и риск от отит поради въвеждане и затъпкване в дълбочина на ушна кал.

При остър или хроничен Оtitis externa (Външен отит) почиствайте старателно веднъж дневно ушния канал с ОТИФРИ преди всяко накапване на "Ауризон".

При пациенти с хронично проблемни, често замърсявани или произвеждащи прекомерно много ушна кал уши използвайте ОТИФРИ поне веднъж седмично.

ОТИФРИ съдържа пропиленгликол и не съдържа киселини, поради което разтваря ивермектина, което го прави подходящ за употреба (веднъж или при особено тежки случаи два пъти дневно) при доказано или вероятно участие на отодекти ("ушна краста") в етиологията на Otitis externa.

За целта извадете 30 мл от флакон от 160 мл или 11 ml от флакон от 60 мл и ги заместете с готов 1%-ов р-р на ивермектин.

Предимства:

  • Почиства идеално без киселини, благодарение на което въведеният след него "Ауризон" действа при непроменено рН на слуховия канал, лигавицата не се изсушава и остава спокойна, витализирана и оптимално влажна
  • Съдържа невен и босилек с противовъзпалително, противоалергично, обезболяващо, регенериращо и протектиращо действие
  • Едно третиране дневно е достатъчно в комбинация с "Ауризон" - спестявате стрес и болка на пациента и време, нерви и риск на стопанина
  • Напълно безопасен и недразнещ, поради това може да се прилага при всеки случай на замърсени уши, включително и много дълго време, дори цял живот при пациенти с хронично проблемни уши
  • Клинично доказани пълна съвместимост и взаимно подпомагане с "Ауризон вет"

прегледи 2250

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти