Паста за котки Beaphar Poultry Paste - добавка към храната за подобряване на здравословното състояние и външния вид на котките

Паста за котки Beaphar Poultry Paste - добавка към храната за подобряване на здравословното състояние и външния вид на котките
В наличност

Цена: 13.10 лв.


Артикул код: 100283

За поръчки: (0879) 801 808

Паста за котки Beaphar Poultry Paste с пиле се предлага в удобна опаковка от 100 гр. Това е добавка към храната, която е специално формулирана за подобряване на здравословното състояние и външния вид на мъркащите приятелчета. Направена е с неустоим вкус и аромат и осигурява красива и лъскава козина, която определено ще прави впечатление – както на хората, така и на останалите писани.

Паста за котки Beaphar Poultry Paste с пиле е:

С високо съдържание на пилешко месо; Без зърнени култури; Без захар; С добавен таурин; С биотин и Омега 3 и 6 мастни киселини; За подпомагане на сърдечната функция; За красив външен вид.

Паста за котки Beaphar Poultry Paste е подходяща за ежедневна консумация. Тауринът е полезен за зрението и здравословното функциониране на сърцето. Омега 3 и Омега 6 мастни киселини пък осигуряват важни хранителни вещества и допринасят за хубава и лъскава козина.

Съставки: пиле (43%), пуйка(6.2%) патица (2.6%)

Добавки: таурин (5.000 mg), месо, други животински продукти, сурови масла и мазнини

Препоръки за храненето: Давайте по 3 см паста на ден. Прибавяйте към храната или давайте като награда направо от тубата. Не превишавайте дневната дажба. Увеличеният дневен прием може да повлияе отрицателно на здравето на котката. Задължително осигурявайте постоянен достъп до прясна вода на вашата котка.

Съхранявайте на хладно място.

Марка: Beaphar

прегледи 127

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти