Пастет за алергични котки с чувствителен стомах Integra Sensetive от Animonda Германия 100гр - два вкуса

Пастет за алергични котки с чувствителен стомах Integra Sensetive от Animonda Германия 100гр - два вкуса
В наличност

Избери вариант:

Цена: 3.51 лв.


Артикул код: 50685

За поръчки: (0879) 801 808

Пастет Integra Sensetive от Animonda Германи

Предлагат се:

агне + ориз - 100 гр. пуйка + ориз - 100 гр

 INTEGRA® Sensitive

 За алергични котки с чувствителен стомах

Точно както и хората, котките често реагират на замърсяването на околната среда.

Те стават малко по чувствителни към храната и получават алергии към различни съставки в храните.

Често те страдат при комбиниране на определени протеини и въглехидрати в храните. Тези съставки са несъвместими в хранителната им диета.

Най-честите признаци на това са повръщане, меки изпражнения или диария. В този случай единствената ефективна помощ е да се хранят с храни, които имат само един източник на протеини и въглехидрати.

Това изискване стои в основата на разработката на INTEGRA® Sensitive

Дори и такава специално формулирана храна трябва да има превъзходен вкус за да може да съблазни чувствителната котка. INTEGRA® Sensitive доказва това.

Само един източник на протеин ( пуешко или агнешко месо ), само един източник на въглехидрати ( ориз )

С натурално масло от магарешки бодил, доставчик на ценни ненаситени мастни киселини – за гладка като коприна козина и здрава кожа.

Особено вкусни и леко смилаеми.

Препоръчителни дневни дажби за котки с тегло 3 – 5 кг. 200 - 325 гр.

 

***************************************************************

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

 

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най добър приятел. В продължение на три поколения компанията "Stockmeyer Verwaltung AG" www.heristo.de израснала до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH., която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. За това те са създали продукт, с който да осигурят на своите любимци качественото хранене, като част от качественото съществуване.

 

Жизненост и здраве от купата за хранене

 

Всички продукти са създадени в съответствие със най новите научни открития засягащи здравето и чувствителността на животните: натурални свежи и абсолютно без никакви неразрешени оцветители и оцветители. Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме,че надписът върху опаковката наистина описва съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda продуктите са формулирани, за да отговарят на специфичните изисквания на животните: възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

 

Експерти в хранат за домашни любимци: опит и качество всеки ден

 

Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарт за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в Animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, и любителите на домашни животни, както и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.

Марка: Animonda

прегледи 62

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти