Пероксидерм

Този продукт не може да бъде закупен!

Пероксидерм

Артикул код: 133

ПЕРОКСИДЕРМ - медицински шампоан за кучета

Състав:

Benzoil peroxide, citric acid, sodium lauryl sulphate, sorbitan monooleate, glycerol, sodium hydroxide, Xanthan gum, polysorbate 80, вода.

Свойства и индикации за употреба:

Съставката бензоил пероксид притежава мощно антибактериално, кератолитично и антисеборейно действие, вкл. в дълбочина, прочиствайки и дезинфекцирайки основно и космените фоликули.

Използва се при кучета с дълбока пиодермия (бактериално възпаление на кожата), себорея (включително влажна), маласеция, инфектирани мазоли, подпомага и лечението на демодекоза благодарение на дълбокото прочистване и дезинфекциране на космените фоликули.

Приложение:

Намокрете добре козината и кожата и втрийте шампоана до разпенване. Масажирайте и втривайте нежно шампоана в кожата в продължение на 5-10 минути, след което изплакнете обилно с вода до цялостно премахване на шампоана.

Повторете процедурата, ако кучето е с мазна кожа. Шампоанът може да се използва всеки ден, обикновено се ползва 2-3 пъти седмичио, при хронични случаи на всеки 1-3 седмици.

5.0, 1 гласа

прегледи 4116

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти