Повод за куче Ferplast CRICKET MATIC - различни размери и цветове

Повод за куче Ferplast CRICKET MATIC - различни размери и цветове
В наличност

Избери вариант:

Цена: 30.96 лв.


Артикул код: 106369

За поръчки: (0879) 801 808

Каишка за кучета, оборудвана с автоматична, практична и лека закопчалка, без която вече няма да можете!

Закопчалката позволява по-бързо закопчаване и разкопчаване към нашийника/нагръдника на кучето, благодарение на иновативния магнитен механизъм, създаден изключително от Ferplast.

Благодарение и на стоманените щифтове, осигурява перфектно захващане, когато кучето ви дърпа. Със система, която позволява да се отваря с помощта на два бутона, за да се избегне случайно освобождаване.

Моделът Cricket Matic за кучета е направен от здрави и издръжливи във времетовисококачествени материали: изработени от здрав найлон с мека вътрешна подплата, за да осигурят отлична устойчивост при издърпване на кучето и комфорт по време на употреба.

Те идват в разнообразни съвременни цветове и различни размери: - Cricket Matic G15/120 е идеален за кучета от малки и средни породи, които тежат до максимум 30 кг., може да издържи сила на теглене до 120кг. - Cricket Matic G20/120 и G25/120 са подходящи за кучета от средни и едри породи, тежи до максимум 60 кг и могат да издържат на сила на теглене до 180кг.

Всички модели имат една и съща дължина 120 см и различни ширини - 15, 20 или 25 мм. Начин на захващане: Отворете куката за захващане като натиснете и двата бутона едновременно. После приближете пръстена към нашийника/нагръдника на кучето си, за да активирате автоматичния механизъм за закрепване на куката. За да я освободите, просто натиснете отново двата бутона.

Размери: изберете от падащото меню
Цветове: изберете от падащото меню

Производител: Ferplast

5.0, 1 гласа

прегледи 20

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти