Повод за куче Ferplast TWIST MATIC G - различни размери и цветове

Повод за куче Ferplast TWIST MATIC G - различни размери и цветове
В наличност

Избери вариант:

Цена: 44.62 лв.


Артикул код: 106318

За поръчки: (0879) 801 808

Twist Matic G е каишка от найлонови въжета за кучета, достъпна в ярки модерни цветове. Изключително здрав, те са направени с нашата обичайна грижа и със специално внимание, посветено на безопасността на вашия космат приятел.

Всички каишки от тази гама идват с иновативната автоматична кука Matic: благодарение на магнитния си механизъм, Matic го прави по-бързо и по-лесно да закачи / откачи каишката към / от нашийника или нагръдника на кучето.

Изработена от специална инженерна пластмаса, тя е лека и здрава едновременно, като осигурява перфектно сцепление при дърпане на вашия домашен любимец. Той също така има система за отваряне с два бутона, за да се предотврати случайно отваряне.

Използването на куката е много лесно: просто натиснете двата бутона едновременно, за да го отворите и след това отидете на пръстена на яката / колана на кучето си, за да активирате автоматичното закрепване на куката. Помислете колко удобно е това в различни ситуации: например, дори ако държите вашите пазарски чанти с една ръка или говорите по мобилния си телефон.

Размери: изберете от падащото меню
Цветове: изберете от падащото меню

Марка: Ferplast

5.0, 1 гласа

прегледи 57

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти