Постелка за тоалетна World's Best Cat Litter™ с аромат на лавандула - три разфасовки

Този продукт не може да бъде закупен!

Постелка за тоалетна World's Best Cat Litter™ с аромат на лавандула - три разфасовки

Артикул код: 11131

MULTIPLE CAT CLUMPING LITTER - при две и повече котки у дома с аромат на лавандула

Най-после – тоалетна която вашата котка използва е най-добрата котешка тоалетна за вашият дом! С добавени изцяло растителни съставки (растителни смоли) и повишен контрол на миризмите, тази постелка е подходяща за когато във вашият дом живеят 2 или повече котки. Тя е с лека, мека структура и има способността веднага да става на бучки.

 

 

Опаковка За една котка За две котки За три котки
3.18 кг 30 дни 15 дни 10 дни - 23.30лв
6.35 кг   30 дни 20 дни - 43.30лв
12.7 кг   60 дни 45 дни - 80.20лв

 

Произведено в САЩ.

 

Харесайте страницата им https://www.facebook.com/worldsbestcatlitter

 

Клиентите за World's Best Cat Litter™

"Използването на постелката за много котки „MULTIPLE CAT CLUMPING LITTER" ми спести много главоболия. Аз имам два много едри котарака и една малка женска котка. Аз съ изненадана как задържа миризмите и се слепва така добре. Благодаря ви много! Препоръчвам тази тоалетна на всички собственици на котки."

-SHEILA C. & MILLIE

 

Малко история

Хората имат дълга история с домашните котки, но историята на котешката тоалетна е кратка. Котешката тоалетна е представена за пръв път през 1947 г. но тя не се слепва на бучки. Първата котешка тоалетна която става на бучки е представена едва през 1980г. Но ние се запитахме – „ТОВА ЛИ Е НАЙ-ДОБРОТО КОЕТО ЧОВЕК МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ?"

За това ние искахме да повишим резултатите от слепващата се котешка тоалетна и намерихме отговора в пълнозърнестата царевица.

 

World's Best Cat Litter™ - ОПИТАЙТЕ РАЗЛИКАТА!

 

В основата на нашата патентована формула стои овладяването на естественото свойство на пълнозърнестата царевица да абсорбира течности, като осигурява изключителен контрол на миризмите и лесно почистване. World's Best Cat Litter™ съдържа хиляди малки пори които са като капан за лошите миризми и се слепва бързо на удобни за лесно събиране бучки. Благодарение на това, че е направена от 100% натурално царевично зърно е дълготрайно решение за домашните любимци, за хората и за планетата.

 

 

Повече информация:

 

Осезаем контрол на миризмите

World's Best Cat Litter™ е единствената котешка тоалетна направена от пълнозърнеста царевица. Това означава, че естествено абсорбиращата структура на зърната задържа неприятните миризми вътре в постелката.

Използвайки World's Best Cat Litter™ за елиминиране на неприятните миризми вие запазвате свежият въздух във вашият дом. Гостите ви не отбелязват за лошо миришещата "кутия." Някой котки отказват да ползват зле миришеща тоалетна, а вашата котка ще оцени контрола на миризми на World's Best Cat Litter™. Най-важното миризмите няма да застават между вас и вашата котка!

 

Бързо образуване на бучка

World's Best Cat Litter™ за кратко време улавя течностите и не позволяват на замърсителите да достигнат дъното и да залепват по стените на съда.

Бързото слепване позволява останалата постелка да стои суха и така намалява количеството постелка което изхвърляте. Това означава, че по дълго ще използвате World's Best Cat Litter™! World's Best Cat Litter™ слепва така добре, че не е нужно да загребвате и ровите, за да намерите бучките, както е при другите котешки тоалетни. Влагата се абсорбира на повърхността в компактни и лесни за почистване бучки.

 

Лесно почистване  Благодарение на своята патентована, бързо абсорбираща формула World's Best Cat Litter™ е лесна за почистване. World's Best Cat Litter™ абсорбира течностите и ги държи далеч от лопатката, никога повече замърсена лопатка. Почиствате съда за котешка тоалетна с по-малко усилия. Бучките на World's Best Cat Litter™ за здрави и не се разпадат. Нека си го кажем направо: почистването на котешката тоалетна е по-лесно когато не мирише! World's Best Cat Litter™ улавя миризмите във всяка бучка! Дълготрайна

World's Best Cat Litter™ улавя течностите и не им позволява да стигат до дъното или стените на съда.

Бързо съхнещата формула оставя останалата част от постелката суха. В резултат на това една опаковка World's Best Cat Litter™ от 3. 18 кг е достатъчна за една котка за 30 дни. Това спестява вашето време и пари!* Натуралните абсорбенти в World's Best Cat Litter™ слепват тоалетната по-бързо в сравнение с другите тоалетни – така вие използвате по-малко тоалетна за по дълго време. Малката опаковка е достатъчна за една котка за повече от 30 дни!

*Теста е калкулиран при редовно почистване и премахване на твърдите отпадъци при домашни условия.
Безопасна за хора и домашни любимци

Понеже World's Best Cat Litter™ е произведена изцяло от естествени съставки – без добавени химикали – е безопасна за котките. За разлика от силиконовите и минералните тоалетни тя не оставя прах.

Вашата котка може да ближе лапите си след използване на World's Best Cat Litter™, това е царевица! Нашият патентован процес на производство от пълнозърнеста царевица е разликата която вие и вашата котка може да усетите.

 Безопасна за планетата

Производителят на World's Best Cat Litter™ е горд да ви предложи възможността да изберете да използвате натурална тоалетна която е безопасна за природата. Всичко е 100 % натурално и предлага една „зелена" алтернатива на другите котешки тоалетни. World's Best Cat Litter™ не съдържа продукти които се добиват в мини, сондажи или от химичен синтез. Произвежда се изцяло от възобновяеми източници – царевица и растителни материали отглеждани във ферми.

World's Best Cat Litter™ е безопасна за животните, хората и планетата! World's Best Cat Litter™ е без синтетични химикали, смоли и ароматизатори. Започнете да използвате натурална котешка тоалетна за доброто на вашата котка и на природата. Вижте как една малка торба котешка тоалетна може да промени вашият дом.

 

Производител: Miazoo

прегледи 146

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти