Препарат за премахване на Нитрати ZeroNitra от Sicce, Италия

Препарат за премахване на Нитрати ZeroNitra от Sicce, Италия
В наличност

Цена: 24.48 лв.


Артикул код: 11259

За поръчки: (0879) 801 808

Специлани гранули за премахване на нитратите в сладководен аквариум. Опаковката съдържа две индивидуално пакетирани дози готови за употреба.

 

Премахва наличните нитрати за 48 часа и продължава да е ефективен, и след това. Времето през което е ефективен ZeroNitra зависи от началните количества нитрати в аквариума и скороста с която биологичния филтър образува нитрати. Което от своя страна зависи от количеството риби, мощноста на филтъра и ефективността на филтърните материали. 

 

Не променя рН и е безопасен за рибите. 

 

Съдържа: 140г (2 x 70г). Един грам ZeroNitra неутрализира около 35 милиграма нитратни йони.

 

 

****************************** ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА *************************** 

  

 

 

ZERONITRA

Препарат за премахване на нитрати

 

Нитратите се образуват от разграждане на хранителни остатъци, растителни останки и са крайният продукт на азотния цикъл. Тъй като растенията обикновено премахват само малка част от азота, произведен в аквариума, нитратите се натрупат бързо.

Превишаването на нитратите насърчава растежа на водораслите и може да попречи на растежа на растенията. Във високи концентрации, нитратите са опасни за здравето на рибките.

ZERONITRA - препарат за премахване на нитрати, премахва нитрати за 48 часа и продължава да работи за поддържане на минимално ниво на нитрати.

Ефективността на ZERONITRA зависи от количеството на нитрати, които първоначално присъстват в аквариума, както и скоростта с която се произвеждат нови нитрати от био филтъра.

Това зависи от популацията на рибките, храненето и ефективността на филтъра, и филтърните материали. Поради тази причина, ние препоръчваме периодично тестване за нитрати, за да определите кога да смените ZERONITRA.

Препарата е подходящ за сладководни аквариуми. Не променя pH на водата и не е опасен за рибките и растенията.

 

Инструкция за употреба:

Извадете продукта от защитната торбичка и го поставете в филтъра.

ВНИМАНИЕ: Съхранявайте далеч от директна слънчева светлина и влага.

Да се ​​пази от деца и домашни любимци.

 Съдържание: 140гр. (2х70гр.)

1гр. от продукта премахва до 35 мг нитратни йони.

 

Марка: Sicce

прегледи 483

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти