Противопаразитен спрей Bogena дребни животни 150мл

Този продукт не може да бъде закупен!

Противопаразитен спрей Bogena дребни животни 150мл

Артикул код: 8287
Противопаразитният спрей за малки животни е подходящ за зайци, порове, морски свинчета и плъхове.Бълхите и други паразити могат да накарат Вашият любимец да се чувства отпаднал и раздразнен.Редовното използване на противопаразитният спрей за малки животни Bogena не само ще убие паразитите, но също така ще предпази животното от повторно заразяване с тях.Спреят също така отсранява гнидите и личинките на паразитите.
Инструкции за употреба:Разрошете козината и пръскайте срещу посоката на косъма.Оставете за 1 мин. и леко срешете козината.За големи зайци и порове са нужни 3-5 пръскания.За по малки животни като морски свинчета 2-3 пръскания.Повтаряйте на всеки 14 дни за да предпазите от повторно заразяване.Яйцата на бълхите могат да паднат в постелката на животното и да го заразят отново.За да избегнете това редовно почиствайте постелката и клетката на Вашият любимец.Препоръчваме клетката също така да се третира с лек дезинфектант.
За употреба върху животни!Само за външна употреба!Съхранявайте под 25 ºС.
Не използвайте върху животни под 12 седмична възраст!Не използвайте върху бременни или курмещи животни.Болни или възстановяващи се животни трябва да се третират от ветеринар.Вредно за риби и ракообразни.Не вдишвайте спрея.Да се пази от деца!
Пазете далеч от храни и напитки!Измивайте ръцете си след употреба!
Активни съставки:Permethrin cis/trans 25/75 (5 g/l)
Tози продукт в произведен съгласно изискванията на Член 4 от Директива 2001/82/ЕС

Производител: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 165

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти