Пудра за кучета и котки Simple Solution Urine Dry против петна и миризми, 680 гр

Пудра за кучета и котки Simple Solution Urine Dry против петна и миризми, 680 гр
В наличност

Цена: 14.88 лв.


Артикул код: 117331

За поръчки: (0879) 801 808

Пудра за кучета и котки Simple Solution Urine Dry

е бързо и ефективно средство за почистване както на лаещите, така и на мъркащите домашни любимци, по-скоро на свършеното от тях. Направена е по уникална формула, която абсорбира урината и я преобразява в прах, който може да се почиства лесно.

Пудра за кучета и котки Simple Solution Urine Dry не прикрива източника на неприятни миризми, а просто го поглъща и отстранява. Не са необходими кърпи или парцали за почистване. И като бонус към предимствата добавяме и факта, че е безопасна за животните, а също и за хората, когато се използва според указанията.

Безопасна за употреба около деца и животни, когато се използва според указанията.

Употреба: Нанесете обилно количество от пудрата върху замърсената зона. Уверете се, че използвате достатъчно количество от продукта, за да покрие двойно размера на видимата част от урината. Изчакайте 5-10 минути, за да може пудрата да абсорбира урината от килима. Изчистете с прахосмукачка третираната зона. Източникът на миризма ще изчезне, оставяйки килима ви чист и сух.

Състав: супер абсорбиращи частици и натриев бикарбонат.

Внимание: Избягвайте контакт с очите, тъй като може да причини дразнене. В случай на такъв, измийте с вода. Пазете всички почистващи продукти далеч от деца и животни.

За Simple Solution: Simple Solution има над 30-годишен опит в решаването на домашни любимци по безопасен и ефективен начин.
Ние ви помагаме да предотвратите и отстраните предизвикателствата и стреса от родителството на домашни любимци с иновативни решения, предназначени да улеснят живота ви. Това е победа за теб и за твоя очарователен пухкав приятел. Решения на домашни любимци - за родители на домашни любимци.

Марка: Simple Solution

прегледи 26

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти